In goana ta dupa clienti…

 Metro, Selgros, Real, Kaufland, Dedeman, Practiker si multi alti retaileri mai mici sau mai mari cu doua sau mai multe puncte de lucru, tiparesc cataloage de prezentare, ziare , oferte, in sute de mii de exemplare pe care le distribuie in cutiile postale, pe scurt fac un marketing direct.

E felul lor de a comunica in mod direct cu fiecare client in parte. Multitudinea de produse prezentate in fiecare editie tiparita precum si ofertele atractive nu pot sa ne lase indiferenti si multi dintre noi rasfoim aceste materiale macar o data pana sa ajunga in gunoi.

Firmele care au  mai mult de un punct de lucru ar trebui sa aiba un astfel de pliant al ofertelor si noutatilor care sa fie periodic chiar daca tirajul difera de la o editie la alta.

O data stabilit continutul si macheta grafica mai raman de rezolvat doua lucruri: tipar si distributie.

Exista foarte multi furnizori care ofera servicii de tipar,  insa in functie de tiraj si tehnologia de care dispun fiecare va pot oferi un raport calitate/pret diferit.

 Asigurati-va ca dispun de tipar offset si /sau rotativa pentru a beneficia de cea mai buna oferta. Pentru astfel de materiale este recomandata o hartie de 65-90g/mp offset sau lwc. Nu risipiti banii pe o hartie aspectoasa , importanta fiind  gama de produse/servici  promovata cu ajutorul acestor materiale.

Forma pliantului poate fi de la un A5 sau A4  pana la un  A3 cu unul, doau sau trei falturi ( indoituri) ,  cu un numar de 4, 8 pagini sau mai multe.

 

Distributia trebuie sa fie targhetata in jurul punctelor de lucru in cazul unui tiraj mic,  insa daca vorbim de o acoperire a orasului atunci asigurati-va ca aveti parte de o distributie corecta , cereti un raport al ei si solicitati controale pentru a verifica corectitudinea serviciului efectuat in cazul in care apelati la firme specializate.

Echipa noastra va poate ajuta in conceperea grafica a unui astfel de material precum si  partea de tipar si distributie.

…comunica cat mai direct cu acestia si spunele de ofertele tale.

 

www.powerimage.ro

Un gând despre &8222;In goana ta dupa clienti…&8221;

  1. cel mai bun comentariu este la telefon si apoi o intalnire person to person;
    sunt in lista ta de parteneri;
    te rog sa ma contactezi la 0722 629 501 sau 0740 258 653

    cu bine, ella

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s